Canlı yosun tablolar | Wallmoss

Wallmoss, canlı yosun tablolar ile evinizi farklılaştırmaya ne dersiniz?! Sizleri, bakım gerektirmeyen, hava kalitesini yükselten, hipoalerjenik ve toz çekmeyen bu tablolarla tanıştırmak istiyorumm!!
Dekoratif canlı tablolardan benim seçimim, pasifik yeşili oldu. Görüntüsü çok şık, alanı hemen farklılaştırıp, hava katmaya yetiyor. Evde bu tarz canlı bitkilerden oluşan, doğa konseptli dekorasyon eşyalarını çok severek kullanıyorum. Bu canlı tabloma da bayıldım!

ÖZELLİKLERİ;
BAKIM İHTİYACI YOKTUR; Su, Güneş, Toprak ve Bakıma ihtiyacı yoktur. Çok uzun yıllar ilk günkü tazeliklerini koruyabilmektedir. 
%100 DOĞAL VE CANLI; İskandinav Ormanların özenle toplanan bitkiler çeşitli tuzlar ile mumyalanmaktadır.
7-10 YIL BOYUNCA; Doğru iklim şartlarında 7-10 Yıl boyunca yaşamaktadır. Ortamdaki nem oranı %40 ve üzeri olmasına dikkat etmelisiniz yumuşak dokusununu uzun yıllar kaybetmeyecektir.
YANGINA DAYANIKLI; Yanmaya dayanıklı ateşe dirençlidir. ISO 11925-2 uyarınca onaylanmıştır.
HAVA TEMİZLEME; Hava kalitesini yükselterek toksitlerin emilimini sağlamaktadır. Günlük hayatımızda daha sağlıklı ve rahatlatıcı bir ortam sağlamaktadır..
TOZA DAYANIKLI; Anti-statik olduğundan toz çekmezler.Aynı zamanda besin değeri oluşturmadıklarından böcek ve patojenleri bünyelerinde barındırmazlar.
HİPOALERJENİK; Zehirli ve tehlikeli kimyasalları içermez.! Çevre dostu doğal bir malzeme ve Anti Alerjiktir
LEED SERTİFİKASI; %100 Doğal ve Sürdürebilir ürünler olmasından dolayı Yeşil Ofisler/Binalar açısından iyi derecede kredi sağlamaktadır.
Canlı tabloların yaklaşık 30-35 civarında farklı çeşit ve renkleri mevcut, incelemek isterseniz, Wallmoss'un instagram sayfasından veyahut zet.com'daki dükkanlarından ulaşabilirsiniizz, linkleri hemen bırakıyorum :)

Wallmoss instagram, *tıktık
Wallmoss online satış, (zet.com), *tıktık

Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı bir yazı olmuştur, yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın, sevgiler :)

Yorumlar

Popüler Yazılar